על השולחן מאנטולי.jpg
לחם טוב היא מאפיית בוטיק ללחמי מחמצת בעבודת יד.
המאפייה מספקת לחמי מחמצת איכותיים לתושבי רמות השבים והסביבה, בהזמנה ועד הבית.
מי אני?
רנית שחר, כותבת ואופה.
מורה ללחם ESTELLA כיתת אומן.
עורכת לשון וספרות מתורגמת.
אוהבים לאפות? היכנסו לבלוג שלי כותבת ואופה
אפייה קהילתית שבעה ימים.JPG
מדריך לאפיית חלה
הכשרה מקצועית
  • קורסי לחם בינלאומיים, אסטלה כיתת אומן
  • קורס לחם מתקדם, אופה הכפר, אנומראל רותם-עוגן
  • קורס לחם מתקדם, EIDB FRANCE L'ECOLE INTERNATIONALE DE BOULANGERIE
  • סטאז' באפיית לחמים גרמניים, Dottenfelderhof Bäckerei
מוסף 7 ימים, ידיעות אחרונות ינואר 2021
אני והתנור.jpg
אני והתנור1.jpg